3 Makeup artiști, 16 modele și 4 ore la dispoziție. Asta a fost ca la MARATON. Și chiar ne-a ieșit de minune! A trecut ceva timp de atunci, însă am așteptat să primesc pozele oficiale pentru a vi le prezenta și vouă.

Am eu o vorbă ce am mai scris-o și la de pe Facebook: ”Oamenii buni nu îi întâlnești atunci când vrei, ci atunci când este nevoie de ei.”

Da, în Decembrie anul trecut am întâlnit oameni cărora le face plăcere să facă bine gratuit. În cadrul evenimentului caritabil ”Dorință de Crăciun”, a fost organizată o defilare pe covorul roșu cu o colecție de rochii unicat. Creatoarea Ana Novic a numit colecția ”Sustainable Glam” și a gândit-o, citez: ”atât pentru sărbătorile de iarnă cât și pentru alte evenimente speciale din timpul anului.” Au fost 16 rochii de seară, originale, majoritatea pe culoarea negru, ce pot fi asortate în mai multe stiluri vestimentare.

Și așa cum este normal la o defilare pe covorul roșu, modelele trebuie să arate impecabil!

Și așa au fost!

Pe lângă rochiile create, Ana a fost și hair stilistul serii. E bine să fii multitalentat, cum glumeam noi, dacă se oprește din făcut rochii se apucă de păr :))

Pe partea de accesorii Gia Băcioiu, designer și creatoare , le-a accesorizat pe modele cu creațiile ei. Cerceii din piele naturală din noua colecție ”Urban Elements” au ieșit pentru prima dată în fața publicului.

   

Așa cum este normal, la o prezentare de modă, modelele nu pot defila pe covorul roșu nemachiate.

De această parte m-am ocupat eu împreună cu alte două colege de-ale mele Dorina și Ionela.

Am avut la dispoziție 4 ore în care am avut de machiat 16 modele, pentru a arăta impecabil pe covorul roșu. 16 mame, bloggerițe, care au fost în atenția reflectoarelor. Roșul și negrul au fost culorile serii. Rochiile, majoritatea negre, au fost completate de machiaje soft cu buze roșii, ori smokey negru cu buze nude. Deși timpul a fost scurt, totul a decurs conform planului și fetele au fost gata la timp.

       machiaj 9

 

Pentru noi, makeup artistele, seara s-a încheiat cu un sentiment de satisfacție maximă. Am fost părtașe la un act caritabil, am cunoscut oameni noi și ne-am îndeplinit misiunea cu succes.

Mai jos vă las câteva poze de la defilare. Fotograful a fost Magdalena Aldea căreia îi mulțumesc pentru pozele superbe, iar în Galerie veți putea vedea mai multe.