Cred că orice femeie care se machiază iubește beauty blender-ul, dar oare toate știm și să îl folosim corect? Și aici nu mă refer la faptul că trebuie înainte umezit pentru a nu absorbi prea mult produs. Și nici la faptul că se folosește prin tapotare. Acestea au fost lămurite de mult. Dar știe toată lumea faptul că întrebuințarea lor este indicată de culoare și formă? Da, sunt mai multe culori, dar nu așa pentru a nu fi toate roz, ci pentru că au diferite scopuri. Hai să vedem despre ce este vorba.

Beauty blender-ul original - are forma de ou și culoare roz

Se folosește pentru aplicarea fondului de ten lichid, stick, cremă și a anticearcanului. Cu el poți obține un efect natural dar și cu acoperire mai mare dacă fondul de ten permite aplicarea mai multor straturi. Prețul acestuia este de aproximativ 90 lei și îl găsim în Sephora.

Beauty blender-ul Pro - Negru

Eu am unul de la Melkior ce a costat aproximativ 30 lei. Acesta este folosit pentru aplicarea autobronzantelor, a bronzer-ului și a loțiunilor de corp. Cum ar fi să aplicăm aceste produse cu burețel de culoare deschisă? Nu ar mai arăta prea drăguț apoi. Acesta se găsește și în varianta mai mare pentru a acoperi mai ușor zonele corpuluui.

Beauty blender Nude

Poate fi folosit pentru aplicarea cremelor și a bazelor de machiaj. Dăm dovadă de profesionalism atunci când nu punem direct mâna pe fața clientei.

Beauty blender Mov

Poate fi folosit umed pentru primer, BB/CC cream, blush cremos.
Partea avantajoasă la acesta este că poate fi folosit și uscat pentru aplicarea pudrei, fondului de ten mineral, blush-ului pudră și pudrei pulbere.

Mini beauty blender

Eu am 2, culoarea crem și am mai văzut pe culoarea verde deschis.
Forma lor mică, ne permite să aplicăm produsele ajungând în zonele mai putin accesibile cu cel de mărime normală. Este perfect pentru aplicarea cremei pentru ochi, anticearcănului și a iluminatorului.

Beauty blender-ul portocaliu de la Real Techniques

Spre deosebire de forma de ou a originalului Beauty blender, acesta are un capăt plat angular. Această formă este perfectă pentru fixarea fondului de ten prin tehnica baking și pentru sculptarea zonei pomeților. Îl putem achizitiona de pe site-ul The Makeup Shop.

Beauty blender în formă de clepsidră

Este perfect pentru aplicarea cremelor și a primerelor. Este o variantă ideală pentru blenduirea contouringului deoarece are ambele capete cu terminații drepte.

Beauty blender-ul cu ambele capete ascuțite

Este combinația perfectă între cel original și cel mini. Este puțin mai lung decât celelalte. Forma lui permite aplicarea produsului și pe porțiuni mai extinse ale feței dar și pe zonele mai greu accesibile precum colțurile interne ale ochilor sau lateralele nasului.

Beauty blender eco friendly de la Eco Tools

Acesta poate fi achiziționat de pe The Makeup Shop. Bureții Eco Tools sunt produse cruelty free, eco-friendly la un preț accesibil de 26 lei. Sunt de mărime medie cu o formă ce permite aplicarea produselor cremoase sau pudrate în zonele mici ale feței.

Eu pe acestea le cunosc. Dacă voi mai cunoașteți și alte forme sau culori, vă aștept să mi le împărtășiți în secțiunea comment.

Vă invit să citiți și articolul Reduceri pentru makeup artiști, unde veți găsi o listă lungă a site-urilor ce oferă discount-uri în baza diplomelor de profesioniști.

 

Beauty blender OriginalBeauty blenderul Pro - NegruBeauty blender NudeBeauty blender MovMini beauty blenderBeauty blenderul portocaliu de la Real TechniquesBeauty blender în formă de clepsidrăBeauty blenderul cu ambele capete ascuțiteBeauty blender eco friendly de la Eco Tools

Sursa foto: Pinterest