Vă spuneam într-un alt articol de faptul că în ultima lună am participat la 2 evenimente organizate de Asociația Work At Home Moms. Unul dintre acestea a fost Festivalul de Artizanat despre care am vorbit deja, iar astăzi vom vorbi despre cel de-al doilea și anume Conferința Antreprenoriat în 2018 - Mama Antreprenor care a avut loc în data de 2 iunie 2018.
Această întâlnire a fost despre noi mamele și despre legătura dintre rolul de mamă și cel de antreprenor. Rostul acestui eveniment a fost să ne dăm seama de faptul ca a fi mamă nu înseamnă doar să stai acasă cu copilul, să faci mâncare și curățenie, ci să realizăm că se poate ca printre aceste activități să faci ceea ce îți place și să îți urmezi visele.
Faptul că ești mamă nu este o piedică în dezvoltarea ta ci este un motiv în plus, un imbold pentru a face lucrurile care te împlinesc pentru că atunci când tu ești fericită copilul tău va fi și el la rândul lui fericit.
La acest eveniment am înțeles faptul că nu trebuie să mă simt vinovată atunci când plec de acasă pentru a face ceea ce-mi place și anume să machiez. Trebuie să plec cu inima împăcată deoarece eu sunt un exemplu pentru copilul meu și orice acțiune a mea se va răsfrânge asupra lui.
Am învățat că există timp pentru orice și nu există *Nu pot* ci doar *Nu vreau*, că trebuie să îmi pun ordine în gânduri și să cântăresc toate activitățile care îmi plac, știu să le fac și îi ajută și pe cei din jurul meu. Doar în acest fel voi ajunge la concluzia corectă.
Mama Antreprenor este despre mama care poate fi mai mult decât o parte componentă dintr-o corporație, este despre mama care luptă pentru sufletul ei, pentru fericirea copilului și pentru participarea activă la creșterea lui. Acest lucru este posibil deoarece aceasta lucrează de acasă sau are afacerea ei de la care își poate lua oricând timp de respiro.

La întâlnire au fost prezenți ca speakeri motivaționali: Alexa Stănescu, Gabriela Maalouf, Izabela Caragea Marinescu, Irina Stoica, Gina Neacșu Oriflame, Georgiana Stroe , Andrei Breazu, Robert Diaconeasa, Adriana Dumitrascu, Laura Tofan și Alexandra Stoian.

Evenimentul a fost sponsorizat de către mămici din cadrul Asociației Wahm precum și sponsori care nu fac parte din comunitate, Green Sugar și SOTER & Partners, Monica Stefan- Soter Audit. Aceștia au avut grijă ca în cadrul evenimentului să fie împărțite cadouri, vouchere cu reduceri și gratuități în funcție de serviciile prestate. Organizatorul a fost Florentina Marilena Baloș, Project Manager al Asociației. Aceasta fost și moderator al evenimentului.

Concluzia mea după acest eveniment este că a fi mamă înseamnă să fii puternică, să îți dorești să faci mai mult pentru tine și pentru copilul tău, să dai un exemplu demn de urmat și SĂ LUPȚI pentru a fi fericită. Acesta este modul prin care și copilul tău va fi fericit.